INSUMED Módszer

Mitől más az Insumed?
Az INSUMED alapja az orvosi tanácsadás, a hosszú távon megváltoztatott táplálkozás, és egy speciális turmix, a Trinkmahlzeit. Mit tud ez a turmix? Alacsony a kalóriatartalma, de magas a fehérjetartalma, minimális az inzulinterhelése, ezért NEM VAGYUNK ÉHESEK mellette, és az Ön teste mindent megkap, amire csak szüksége van.

Az Insumed módszer sokak számára sikeres megoldást jelent a túlsúllyal szemben, ajánlott többek között:
 • inzulinrezisztencia
 • cukorbetegség
 • PCOS
 • magas vérnyomás esetén
 • pajzsmirigy-betegeknek
 • 50 év felett
 • fiataloknak
 • sportolóknak
 • hosszú ideje nem esik teherbe
Insumed Módszer

BIA-mérés

A közhiedelemmel ellentétben élő emberen még zsírmérleggel sem lehet közvetlenül zsírt mérni. A mérleg legtöbbször csak a testsúlyt képes megmondani, a szervezet zsír-, izom-, víztartalmát nem. Szervezetünk összetételében azonban ezek az adatok fontosak számunkra egészségünk szempontjából.A szervezet összetételéről a leggyorsabban és legegyszerűbben BIA(bio-impedancia analízis)-méréssel szerezhetünk pontos információt, mely egy speciális, rendkívül érzékeny és ezért nagyon pontosan dolgozó orvosi műszerrel végezhető. Az első alkalommal végzett állapotfelmérés után folyamatosan követhetjük, mi és hogyan változik a szervezetben. Ha ugyanis zsírból történik a fogyás az izomzat megtartása mellett, akkor nem lesz jojó-effektus, tehát meg is tudjuk tartani az eredményt.

A BIA-mérés megmutatja, hogy mennyi a szervezet:
 • zsírtartalma,
 • zsírmentes állománya,
 • izomállománya,
 • sejtközötti állománya,
 • a szervezet teljes folyadéktartalma,
 • a sejten belüli folyadéktartalma,
 • a sejten kívüli folyadéktartalma,
 • a szervezet alapanyagcseréje.

Termékek

Az INSUMED termékek egy orvosi táplálkozási terápia alapvető részét képezik, csak személyesen az INSUMED tanácsadó orvosoknál, táplálkozási terápia keretein belül lehet azokat megvásárolni. A termékek sikeres használata orvos tanácsadói irányítást és felügyeletet kíván.

Az INSUMED terápiás koncepciók egyik alapfeltétele az INSUMED tápszerek fogyasztása.A Trinknahrung termékcsalád egy speciális – gyógyászati célra szánt – tápszer por édesítőszerrel, vitaminokkal és ásványi anyagokkal, az elhízás diétás kezelésének kiegészítésére.

Az INSUMED Trinknahrung speciális – gyógyászati célra szánt – tápszer por teszi lehetővé, hogy a fogyókúrázók akár hosszú időn keresztül is zsírszegény, kiegyensúlyozott fehérje- és szénhidráttartalmú, élelmi rostban gazdag táplálkozást folytathassanak.

A Trinknahrungok több ízben kaphatóak.

Nyilatkozatot teszünk, hogy az utóbbi időben az interneten, e-mailekben megjelenő Insumed kapszula nem az INSUMED GmbH terméke.

Az Insumed kapszulát forgalmazó céghez az INSUMED GmbH-nak semmi köze sincsen és elhatárolódik minden fajta, az Insumed kapszulával kapcsolatos információtól, forgalmazási gyakorlattól, az Insumed kapszulához kapcsolódó tudományos, vagy csak tájékoztató jellegű információtól, a felhasználók visszajelzéseitől, az internetes oldalakon megjelenő munkatársaktól.

Üdvözlettel:
INSUMED GmbH
Németország

INSUMED Trinkmahlzeit BASIC

INSUMED Trinkmahlzeit BASIC

A Trinkmahlzeit speciális gyógyászati célra szánt élelmiszerek többféle fehérjekombinációt és nagyon kevés zsírt és szénhidrátot tartalmaznak, ezen kívül vitaminokat, ásványi anyagokat és a nutrioze nevű élelmi rostot.

INSUMED Trinkmahlzeit BASIC PLUS

INSUMED Trinkmahlzeit BASIC PLUS

A BASIC és a BASIC PLUS fehérje-összetétele hasonló, viszont a BASIC PLUS szénhidrát-tartalma alacsonyabb, és az élelmi rost-tartalma magasabb, mint a BASIC-nek.

Összetevők letölthető PDF formátumban:
INSUMED Trinkmahlzeit Vegan

INSUMED Trinkmahlzeit Vegan

A vegán/vegetáriánus táplálkozásnak számtalan egészségünket közvetlenül érintő pozitív hatása van. Ellenben tény az is, hogy a növények nem tartalmaznak olyan mennyiségű és minőségű tápanyagokat (pl. esszenciális aminosavakat, vitaminokat), amire szervezetünk egészséges működéséhez szükség van.

Összetevők letölthető PDF formátumban:
INSUMED Trinkmahlzeit Vegan SZÓJA nélkül

Újdonság! INSUMED Trinkmahlzeit Vegan SZÓJA nélkül

A szója nélküli INSUMED Thrinkmahlzeit VEGAN borsó, napraforgó, tök és mandula fehérjével készül, laktóz- és gluténmentes. Nagyon jó alternatíva a vegánok számára. Vanília ízesítése nagyon kellemes. A növényi rost elősegíti az ásványi anyagok felszívódását, és prebiotikumként optimalizálja az emésztést.
A különböző fehérjék kombinációja biztosítja az izomépítést vagy az izmokat fenntartó anyagcserét.

Összetevők letölthető PDF formátumban:
INSUMED levesek

INSUMED levesek

A fogyókúra megkönnyítésére az INSUMED olyan élelmiszereket is gyárt és forgalmaz, amelyek támogatják a testsúlykontrollált táplálkozást, ilyenek az INSUMED levesek és a mobilszeletek.

Összetevők letölthető PDF formátumban:
INSUMED szeletek

INSUMED szeletek

A fogyókúra megkönnyítésére az INSUMED olyan élelmiszereket is gyárt és forgalmaz, amelyek támogatják a testsúly-kontrollált táplálkozást, ilyenek a mobil szeletek.

További információkért látogasson el az insumed.net honlapra.