Stresszkezelés

Stresszkezelés

Stresszkezelés

  • - túl sok az aggódás?
  • - feszült vagy?
  • - visszatérő félelmeid vannak?
  • - érzelmi válságban vagy?
  • - veszteség ért?
  • - az evésben találsz örömöt?
  • - negatív érzelmek feldolgozása

Egész életemben emberekkel foglalkoztam, szeretek velük lenni, meghallgatni őket, vagy csak úgy szeretettel, bírálás nélkül figyelni őket.

Orvosként fontosnak tartom, hogy a hozzám forduló pácienseket a konzultáció során lelkileg és mentálisan is támogatni tudjam. Folyamatos tanulás mellett végre rátaláltam olyan gyors és hatékony módszerekre, amelyekkel teljes mértékben azonosulni tudok, és hitelesen tudom alkalmazni a mindennapi munkámban.

Alkalmazott módszerek

Alkalmazott módszerek

Wingwave módszer

Miért lehet gyorsan, akár egy-két üléssel látványos változást elérni?

Mert maga a módszer az NLP /Neurolingvisztikus programozás/ alapján nyugszik, és a kognitív viselkedésterápiával kombinálva egyedülálló megközelítést nyújt az érzelmi és mentális stressz kezelésére. Izomteszt segítségével gyorsan feltárjuk a stresszforrást, azonosítjuk és feloldjuk.

Egyetlen klinikailag igazolt, kutatásokon alapuló coaching módszer

Ha úgy érzi, hogy az érzelmi stressz negatív hatással van az életére, mindenképp érdemes kipróbálnia a Wingwave módszert. Fontos azonban, hogy a módszert csak képzett coachok alkalmazhatják, akik értenek az érzelmi stressz kezeléséhez, és képesek megbirkózni a különböző problémákkal. A Wingwave DIN EN ISO 9001 alapján minősített módszer, melynek eredményességét számos kutatás bizonyítja. A Wingwave coaching egy védett eljárás.

A módszer alapvetően egészséges pszichéjű emberek elakadásait, tudat alatti blokkjait képes kezelni, oldani. Nem helyettesíti az orvosi diagnózist, a pszichiáter által előírt kezelést, gyógyszeres terápiát.

Bővebben https://www.orvoscoaching.hu/mi-a-wingwave-coaching.html

Ultrarövid Terápia® (UT)

Dr. Buda László által kifejlesztett intenzív egyéni konzultációs módszer. Az Utrarövid Terápia számomra nélkülözhetetlen intenzív módszer a mindennapi munkámban, mert gyors, hatékony és mély. Magába foglalja mindazt, amire szükség lehet ahhoz, hogy megérkezzünk a legrövidebb úton saját magunkhoz. Ha neked számít az idő, és korszerű egyéni konzultációs módszerre vágysz, akkor jó helyen vagy.

Bővebben ultrarovidterapia.hu

Az Ultrarövid Terápia® egy - Dr. Buda László által kifejlesztett - önismereti-öngyógyító célú módszer, amelynek legfőbb jellemzői az gyorsaság, mélység és a hatékonyság. Nem orvosi, pszichoterápiás beavatkozás vagy alternatív/komplementer gyógymód. Nem támaszkodik anatómiai és élettani ismeretekre, teljes mértékben mellőzi az orvosi/természetgyógyászati jellegű diagnózisok használatát, nem foglalkozik gyógyszerek vagy gyógyhatású készítmények javaslatával, forgalmazásával. Nem pótolja vagy helyettesíti az orvosokkal, gyógyszerekkel vagy más egészségügyi szakemberekkel való személyes találkozást, kivizsgálást és kezelést. Súlyos és/vagy sürgős fizikai és/vagy mentális betegségek fennállása esetén szakorvosi és/vagy pszichoterápiás ellátás igénybevétele javasolt.

Az "Ultrarövid terápiás konzultáció" egy dramatikus elemekkel ötvözött önismereti beszélgetés, melynek célja hozzásegíteni a klienst ahhoz, hogy érdemi felismerésekhez jusson önmagával kapcsolatban, releváns érzelmeket éljen át, cselekvően átrendezze szubjektív világa egy-egy területét, és mobilizálja belső hajtóerejét céljai, saját jólléte irányába. A konzultáció csakis önkéntesen, megfelelő tájékozódást követő döntés alapján, saját felelősségére vehető igénybe.

Szomatodráma

Egyéni konzultáció, gyerekeknek is

Bővebben: szomatodrama.hu

NLP (Neuro-lingvisztikus programozás)

Az NLP az 1970-es évek szülötte, amikor az NLP társalapítói Richard Bandler és John Grinder a változás esszenciája után kutattak, és a legsikeresebb terapeutákat Fritz Perlst, Virginia Satirt és Milton H. Ericksont modellezték.

A neuro-lingvisztikus programozás (NLP) egyrészt tapasztalatokra épülő konkrét pszichológiai, pszichoterápiás és kommunikációs technikák rendszere, amely a nyelvhasználatot és viselkedést tanulmányozva a kiválóság struktúráját igyekszik megfejteni, ezzel megismételhetővé és elsajátíthatóvá tenni az egyes ember számára. Az így elsajátított tudás az NLP szerint azután alkalmazható az élet bármely területén, ahol a hatékony kommunikáció mint releváns szempont megjelenik (nevelés, vállalatvezetés, üzleti élet, politika stb.).

Bővebben: wikipédia